Ara fa un any

15 de abril de 2016 Populars 0 Comments

opinion jaume

Ara fa un any va ser quan vaig decidir fer un pas avant i formar part de la que en aquell moment era la candidatura del Partit Popular de Vila-real encapçalada per Héctor Folgado. Com diuen ara, decidia eixir de la meua «zona de confort» a la Universitat Jaume I per a participar d’un projecte il·lusionant per a Vila-real. I després de dos mesos participant dels actes de campanya i precampanya, escoltant veïns i més veïns, arribaren les eleccions, en les que les ganes de canvi que ens demostrava el carrer no es materialitzaren en vots, i el PSOE va obtenir una majoria absoluta que els permetria desenvolupar el seu projecte lliurement. A nosaltres, en canvi, els votants ens van indicar que el nostre lloc era l’oposició.

I ací arriba la primera gran reflexió, que és fer oposició? Evidentment nosaltres ens presentàvem amb un projecte clar, ben definit i amb propostes per a governar eficientment Vila-real en els quatre anys de la legislatura, i ens trobàvem en una situació que ni havíem previst. Els que a més érem nous en la tasca política patíem més encara aquest canvi d’orientació, però tots vam arribar a una conclusió clara: hem de ser útils per als vila-realencs, en el nostre cas des de l’oposició. I ací començà la nostra feina: enfront d‘una majoria absoluta del PSOE que a més sumava un acord amb Compromís, treball i més treball per a solucionar els problemes que el gran govern de Benlloch deixava de costat, instal·lats en una atalaia que a voltes els fa confondre un bon resultat electoral en un moment donat, amb una carta en blanc dels ciutadans perquè facen i diguen el que vulguen, siga bo o no per a Vila-real.

Així, ara fa un any de la meua iniciació en la política i, amb nou mesos a l’esquena com a regidor, puc dir ben fort que estic orgullós de junt amb els meus companys del Grup Municipal del Partit Popular a Vila-real haver explicat als meus veïns de tota la vida que els anaven a tancar el seu centre de salut, haver aconseguit que es respectara el sistema plurilingüe del José Soriano, haver proposat més seguretat per als esportistes locals i l’eliminació de taxes per als clubs, haver alertat de la falta de cura del nostre patrimoni local, haver lluitat perquè es respecte a les associacions juvenils locals, haver explicat els problemes d’estabilitat financera del nostre Ajuntament, haver demanat un vertader portal de transparència per a la gestió municipal, etc. Hem treballat molt, hem escoltat molt i hem lluitat per tot allò que creiem que és bo i just per als vila-realencs. Per desgràcia, el «rodillo» de Benlloch ha bloquejat moltes de les nostres propostes, que al final eren les propostes dels veïns, de les associacions locals, dels clubs esportius, de les empreses i que hem defés des del Partit Popular de Vila-real amb tota la nostra força. Això si, el bloqueig deliberat de PSOE i Compromís a la nostra feina no ens desanima el més mínim, ben al contrari, és la nostra benzina per a seguir treballant per als vila-realencs, per a seguir sent útils.

leave a comment

Por seguridad escribe esto: *