You Are Currently Here!-
  • Home
  • -Noticias-Créixer en oportunitats… amb companyia de qui?

Créixer en oportunitats… amb companyia de qui?

27 de abril de 2016 Populars 0 Comments

opinion traverVila-real sempre ha sigut terra d’emprenedors, lloc on fer créixer qualsevol oportunitat de moure l’economia. L’entramat de xicotetes empreses i comerços han donat feina i benestar a la major part de la població.

Des de xicotets ens han inculcat que treballant arribarem on vulguem i allà on anaves i feies el comentari que eres de Vila-real, tots deien: «Bon poble… i lo treballadors que sou».

Eixa mentalitat ens ha acompanyat a generacions posteriors i molts vila-realencs hem decidit buscar i crear noves oportunitats. Una tasca que es comença amb una il·lusió que no pots aparcar mai, un camí ple d’obstacles on les solucions i encreuaments només pots resoldre tu mateix.

Moltes vegades els autònoms, els que som empresaris amb pocs treballadors, ens plantegem les raons perquè vam escollir aquest camí, però tenim una força interior que ens permet continuar i seguir avançant per dur endavant la tenda, el taller, el bar…. Tenim uns clients que ens animen a desenvolupar noves idees i xicotets èxits són el medicament que ens porta a continuar.

Un autònom motivat i amb un muscle on poder recolzar-se en moments difícils és el millor motor per a activar un poble i crear oportunitats. Un muscle que quasi sempre ha sigut el de la família i tots han viscut amb la mentalitat de seguir fent un esforç per a fer un Vila-real millor.

Les coses han canviat molt els últims 20 anys i els autònoms i PYMES necessitem alguna cosa més per a seguir plantant el germen de l’oportunitat. Ha crescut la burocràcia, les traves financeres, la competència … No es sols fer la feina que et demana el client, sinó que el 50% del temps el gastem en altres coses necessàries per a funcionar.

Ara el suport que necessitem és el d’un govern local motivat i centrat a crear oportunitats, un equip professional que sàpia les necessitats i carències perquè els emprenedors del poble continuen donant treball al poble.

Necessitem un govern local que done tot el suport a les empreses que han hagut de canviar el model econòmic i la forma de treballar. Empreses que hem estat lluitant cinc, deu o vint anys i necessitem un muscle per a poder agarrar força per continuar.

Els que ens governen han d’oferir un servici professional, amb més idees i menys titulars mediàtics.

 

leave a comment

Por seguridad escribe esto: *