El PP de Vila-real presenta un pla per a revitalitzar el comerç local

16 de marzo de 2024 Populars Comments Off

Un programa de bons comercie per a incentivar les compres i accions per a embellir els entorns comercials són algunes de les mesures que Adrián Casabó presentarà en el pròxim ple

El Partit Popular presentarà en el ple de març de l’Ajuntament de Vila-real diferents propostes per a revitalitzar el comerç local i de proximitat a la ciutat amb l’objectiu “de reforçar l’economia local i fomentar un sentit de pertinença i connexió entre els nostres veïns i els negocis locals, una cosa impossible d’aconseguir amb altres models comercials”.

El portaveu del PP, Adrián Casabó, ha explicat que “amb aquestes mesures pretenem fomentar les compres a les botigues de proximitat i mantindre amb vida el nostre teixit comercial que, desgraciadament, ha patit en els últims anys un degoteig constant de tancaments de negocis tant en la zona centre com en la resta de barris de Vila-real”.

Per això, els populars proposen, entre altres accions, implantar un programa de bons comercials que incentive les compres a Vila-real en el període que es comprén des de la fi de les rebaixes d’hivern fins a les d’estiu. “Es tracta d’una fórmula d’èxit en moltes ciutats de la Comunitat que, a més de facilitar el consum a les famílies, també garanteix una important injecció econòmica per als comerciants del municipi”, ha incidit Casabó.

Aquesta proposta del PP també recull un pla d’embelliment dels entorns comercials en els diferents barris la ciutat. “Disposar d’un municipi que compte amb espais cuidats i agradables sempre és un valor afegit per a fomentar les compres en la localitat i, desgraciadament, el manteniment i neteja a la nostra ciutat deixa molt a desitjar”, ha indicat el líder popular.

Els populars també plantejaran a l’equip de govern de l’Ajuntament de Vila-real que impulse les diverses campanyes i accions que duu a terme la Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI), “ja que es tracta de l’organització que recull i uneix a totes les empreses i professionals del sector comercial a la ciutat i cal donar-los suport en el seu intens treball per mantindre amb vida el nostre comerç de proximitat”, ha conclòs Casabó.