You Are Currently Here!-
  • Home
  • -Audio-El PP demana garantir que els pressupostos municipals incloguen les peticions dels veïns

El PP demana garantir que els pressupostos municipals incloguen les peticions dels veïns

19 de noviembre de 2016 Populars 0 Comments

16-11-18_hector-folgado

Davant l’incompliment de més del 90% de les peticions veïnals d’enguany, el PP creu que s’hauria de regular per a no suposen un fracàs com fins ara.

El Partit Popular de Vila-real ha presentat una moció perquè els pressupostos participatius de la ciutat funcionen. El PP proposa que els pressupostos de Vila-real garantisca que les decisions dels veïns es van a realitzar davant el fracàs que suposa aquesta iniciativa en l’executiu de Benlloch fins al moment. D’aquesta forma, que els suggeriments i peticions dels veïns queden reflectides amb una partida nominativa i específica o amb una retenció de crèdit concreta perquè es puguen escometre.

I és que, tal com ha recordat el portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, en 2016 de les 15 idees19 seleccionades pels veïns tan solament s’ha dut a terme una d’elles i de forma parcial. Malgrat aquest greu incompliment, Benlloch i el seu equip han promogut una nova edició.

Folgado assenyala que «només cal mirar a les ciutats en les quals  es duen a terme uns pressupostos participatius per a seguir els seus mateixos passos i que no siga un teatre de Benlloch i el seu equip de govern». En cas contrari, tal com assenyala l’edil, els pressupostos participatius s’han convertit en una bústia de suggeriments que després no es compleix.

La moció del PP té com a únic objectiu que es garantisca que les propostes dels veïns s’executen «i no passe com fins ara que es queden en una petició incomplida». Per a Folgado «els pressupostos participatius han de donar una resposta àgil a les preocupacions, necessitats o millores que els veïns plantegen» i no quedar-se en una voluntat que després no es duu a terme.

 

leave a comment

Por seguridad escribe esto: *