Ja estem en festes

14 de mayo de 2016 Populars 0 Comments

opinion folgadoJa estem en festes. Durant una setmana la gent de Vila-real anem a tornar a ser un referent d’activitat cultural, de tradicions, d’espectacles taurins, de bon ambient, de música i alegria. Som una ciutat acollidora, que abraça a tot aquell que vulga gaudir d’una ciutat única i de les seues tradicions.

Són les nostres festes patronals, les que inclouen tradicions gastronòmiques com la xulla, el retrobament amb el nostre passat, la nostra tradició, l’afecte a Sant Pasqual, l’Ofrena, l’olor a pólvora, la diversió i l’humor de les penyes en la Cavalcada…

Els pròxims dies Vila-real serà la capital de la província i, una vegada més, demostrarem que el que més singular fa aquestes festes és el caràcter dels veïns i veïnes de la nostra ciutat. Les seues ganes d’integrar, de respectar a tots i de demostrar el seu orgull per ser d’una ciutat de Primera.

La grandesa de Vila-real radica en els seus veïns i veïnes i a ser una de les ciutats amb una major riquesa històrica i un major patrimoni cultural. Durant aquests dies Vila-real combinarà la sensació de ser una gran ciutat amb la de ‘poble’, de la qual tan orgullosos ens sentim. Som una ciutat motor en la província i la Comunitat, bressol de la ceràmica i de l’agricultura. Una ciutat amb drets reals, com a mostra la Sèquia Major, amb el privilegi de viure envoltats de flor del taronger. De bona gastronomia i de bona gent, d’innovació i de riquesa.

L’important és que els pròxims dies els nostres sectors econòmics es vegen beneficiats per les visites de gent, perquè les festes són un motor de l’economia de Vila-real. Tenim ja ganes de festes, d’unes festes que servisquen per a unir i per a celebrar la nostra essència. Visca Sant Pasqual i bones festes a tots.

leave a comment

Por seguridad escribe esto: *