You Are Currently Here!-
  • Home
  • -Noticias-Paguem ‘a escote’ els capritxos de Benlloch

Paguem ‘a escote’ els capritxos de Benlloch

6 de junio de 2016 Populars 0 Comments

opinion folgado_valEns trobem esta setmana davant un dels moments més trists de la història política de Vila-real. El nostre alcalde, després d’estar incomplint la Llei i gastant més del que s’ingressava des de 2014 ha hagut de pujar-nos a tots la contribució. Ens demana un esforç que mai ha demanat cap alcalde de la història de Vila-real.

L’Ajuntament ha sigut intervingut per la mala gestió de Benlloch i ara anem a pagar a escote els seus capritxos, entre tots anem a pagar la seua decisió de gastar i sense control.

No solament ho diu el PP, que ho portem avisant fa anys, sinó que són els informes dels tècnics els que han estat alertant que açò podia passar. El cànter s’ha trencat. I Benlloch no pot seguir mentint i buscant excuses.

L’alcalde de Vila-real, com Carmena, Colau i tots els populismes de manual, ha hagut de pujar l’IBI un 10% després de diversos anys d’incompliments. O molt ens equivoquem o aquest augment dels impostos és només el primer pas, perquè Benlloch ha convertit la seua gestió en una xicoteta Grècia i els seus excessos els paguem tots.

La bambolla mediàtica de Benlloch ha esclatat. Benlloch és el culpable d’haver-se gastat dos milions d’euros per a posar el seu despatx en el Gran Casino. Entre tots anem a pagar que l’alcalde tinga un despatx en el carrer Major i per aquest tipus de capritxos ens puja l’IBI.

Encara que l’alcalde seguirà busca’n mentides i culpables la veritat només té un camí i és que Benlloch ens puja la contribució després de cinc anys de desastre de gestió.

leave a comment

Por seguridad escribe esto: *