Quin Compromís!

13 de febrero de 2014 Populars 1 Comment

Compromís tan sols ha necessitat tres anys de Govern a Vila-real per a demostrar que el que diuen allà on no governen, res té a veure en el que fan on gestionen.

Les seues contradiccions són constants.

El mateix dia en el que Batalla diu que lluitarà pel parany, anuncia que es presentarà a les eleccions en Compromís, una coalició política de la qual formen part els ecosocialistes d’ Iniciativa i els ecologistes de Els Verds, partits que lluiten sense descans per a acabar en el parany i els paranyers.

El mateix Compromís que porta quasi tres anys gestionant Vila-real submisos al que marca Benlloch, ara ens diuen que la pròxima legislatura l’apartaran de l’alcaldia.

El mateix Compromís que en València demana les enquestes fetes pel govern com a un dret de l’oposició, en Vila-real ens neguen una enquesta en la que s’han gastat prop de 10.000€ de les arques municipals.

El mateix Compromís que fa uns mesos pactava en el seu portaveu a la Diputació, votar a favor del pressupost provincial amb la condició que figurarà un conveni per al Molí la Vila, ara, reneguen del que van acordar en el seu partit, i es desmarquen públicament d’aquella votació.

El mateix Compromís que diu recolzar les tradicions, en Vila-real té regidors que no voten a favor ni de l’elecció de Reina i Dames, ni de la defensa dels nostres bous al carrer, ni del nostre parany.

El mateix Compromís que demana exemplaritat als polítics, en Vila-real recolza a dirigents del seu partit que exhibeixen orgullosament samarretes d’una banda terrorista que defenia l’independentisme català i l’ús de la violència per a defendre unes idees.

El mateix Compromís que diu recolzar les tradicions religioses de Vila-real, té regidors en el nostre poble que es neguen a participar en els actes en honor als nostres patrons o en la Setmana Santa.

El mateix Compromís que diu defendre l’educació i la pluralitat, en Vila-real es posiciona a favor d’excloure de l’educació pública als col·legis: Consolació, Carmelites, Bisbe Pont, Flors o Santa Maria. Plantejant així, acabar amb els concerts educatius i privant als pares de l’opció de la religió en tots els col·legis.

El mateix Compromís que en València ix al carrer encontra del retràs en el pagament de les ajudes Socials, en Vila-real, on tenen la potestat de gestionar els serveis socials, deuen en 2014 ajudes socials del 2012.

El mateix Compromís que quan eren oposició cridaven «fora  assessors», ara són l’equip de govern en major número d’assessors en la història de Vila-real, e inclús han necessitat contractar una coach, que ens costa més de 166.000€, perquè els diga com governar. Quin  compromís, el de Compromís!

Héctor Folgado_vila-real
Héctor Folgado Miravet
Portavoz GM-PP Vila-real

One Comment

leave a comment

Por seguridad escribe esto: *