You Are Currently Here!-
  • Home
  • -Noticias-Vila-real publica onze mesos tard les bases per a les ajudes a les associacions veïnals

Vila-real publica onze mesos tard les bases per a les ajudes a les associacions veïnals

8 de noviembre de 2016 Populars 0 Comments
Publicació de la web municipal

Els veïns cobraran a final d’any, com molt ràpid, les ajudes de 2016 pel desastre econòmic de Benlloch i, a més, rebran menys aportació que en l’etapa del PP 

L’Ajuntament de Vila-real publica amb onze mesos de retard les bases per a concedir les ajudes a les associacions de veïns. No serà fins a desembre quan aquestes associacions puguen cobrar les ajudes corresponents a enguany 2016 el que evidencia “el caos i el descontrol que existeix en l’administració de Benlloch”.

L’edil del PP a Vila-real, Dora Llop, ha lamentat que “el desastre econòmic de Benlloch fa que les ajudes als veïns per a enguany la puguen16-06-14_dora-llop cobrar la primer part, com molt ràpid, al desembre” amb el que “estes associacions han d’avançar els diners per a realitzar activitats”.

I és que el fet que l’alcalde haja gastat més del que s’ingressava des de 2014 i que la majoria de les despeses siguen capritxos, ha fet que l’Ajuntament estiga sumit en un desastre econòmic que ha fet que es pugen els impostos per a, entre tots, pagar ‘a escote’, els capritxos de Benlloch.

“Que un ajuntament convoque les bases de les ajudes al novembre deixa molt clar no solament el caos econòmic, sinó la falta de sensibilitat cap als veïns i la poca eficàcia amb la qual es treballa”, assenyala l’edil.

Al mateix temps, Llop ha lamentat que ara l’aportació mitjana per entitat veïnal es retalla respecte a l’etapa en la qual gestionava el Partit Popular. La mitjana era de 2.423 euros cadascuna mentre que, ara, amb Benlloch, la mitjana ha caigut fins als 2.263 euros, és a dir, un 7 % menys.

 

leave a comment

Por seguridad escribe esto: *